372X372 Banner 1 ON LINE Πληρωμή Λογαριασμού
For The Home Block1 Καινοτόμα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος & φυσικού αερίου που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του σπιτιού σας! Μάθετε περισσότερα
Μία σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες και δωρεάν παροχές για να εξυπηρετήσουμε την κάθε σας ανάγκη! Μάθετε περισσότερα
Block2 Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε; Μάθετε περισσότερα
S4 Βρείτε εδώ αποκλειστικές προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και μοναδικά προνόμια και ευκαιρίες, για να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες.

Ενέργεια που σας δίνει περισσότερα, για να ζείτε ομορφότερα.
Μάθετε Περισσότερα
18321

17 Ιουλίου 2020

Νέα Συνεργασία της ZeniΘ με τον Άκη Πετρετζίκη

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, συνάπτει συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα chef, τον Άκη Πετρετζίκη. Ο αγαπημένος chef που με σταθερά βήματα έμαθε όλη τη χώρα να μαγειρεύει εύκολα και γρήγορα από τις πιο απλές ως τις πιο ευφάνταστες συνταγές της ελληνικής κουζίνας, θα συνεργάζεται πλέον με τη ZeniΘ τόσο μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του The Kitchen Lab, όσο και με μια σειρά άλλων δράσεων.

facebook linkedin twitter
Zenith Akis Petretzikis 0

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, συνάπτει συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα chef, τον Άκη Πετρετζίκη. Ο αγαπημένος chef που με σταθερά βήματα έμαθε όλη τη χώρα να μαγειρεύει εύκολα και γρήγορα από τις πιο απλές ως τις πιο ευφάνταστες συνταγές της ελληνικής κουζίνας, θα συνεργάζεται πλέον με τη ZeniΘ τόσο μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του The Kitchen Lab, όσο και με μια σειρά άλλων δράσεων.

Στόχος της συνεργασίας είναι όλο και περισσότερες γευστικές συνταγές για όλους, άντρες και γυναίκες, ερασιτέχνες μάγειρες αλλά ακόμα και επαγγελματίες και παράλληλα περισσότερη ενημέρωση για τα οφέλη των υπηρεσιών και των προϊόντων σε ρεύμα και φυσικό αέριο που προσφέρει η ZeniΘ για το σπίτι και για την επιχείρηση. H εταιρεία θα δώσει την κορυφαία ενέργειά της στον κορυφαίο chef για ένα αποτέλεσμα γεμάτο εκπλήξεις, προσφορές και δώρα για όλους.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε ένα νέο μέλος στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής κουζίνας και της ελληνικής οικογένειας. Ο Άκης Πετρετζίκης με το πάθος του, την εργατικότητα, το ταλέντο και την απλή και ειλικρινή του επικοινωνία με την ελληνική οικογένεια, κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη όλων μας. Η εμπιστοσύνη των εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών είναι το κοινό του σημείο με τη ZeniΘ και για το λόγο αυτό, μαζί, θα ενημερώσουμε όλα τα νοικοκυριά για τα οφέλη που μπορούν να απολαμβάνουν εμπιστευόμενοι στη ZeniΘ τις ενεργειακές τους ανάγκες σε ρεύμα και φυσικό αέριο».

Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια του Άκη και της ΖeniΘ για ακόμα περισσότερα tips μαγειρικής και ενέργειας.

Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ παραμένει στη διάθεση των καταναλωτών μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών myZeniΘLive Chat και Click2Call, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321, καθώς και μέσα από τα 9 φυσικά καταστήματα του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedInInstagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada

 

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 9 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Linkedin, Instagram  και  Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές

 

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ:

Αναστασία Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ, Τηλ. 6971695473

Εmail: a.skarlatou@zenith.gr

 

Αλίκη Θεράπου, Ogilvy PR & Influence, Τηλ. 210 6660403

Email: aliki.therapou@ogilvy.com

message
close message Φόρμα Επικ/νίας chat Live Chat call Click 2 Call