372X372 Banner 1 ON LINE Πληρωμή Λογαριασμού
For The Home Block1 Καινοτόμα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος & φυσικού αερίου που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του σπιτιού σας! Μάθετε περισσότερα
Μία σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες και δωρεάν παροχές για να εξυπηρετήσουμε την κάθε σας ανάγκη! Μάθετε περισσότερα
Block2 Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε; Μάθετε περισσότερα
S4 Βρείτε εδώ αποκλειστικές προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και μοναδικά προνόμια και ευκαιρίες, για να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες.

Ενέργεια που σας δίνει περισσότερα, για να ζείτε ομορφότερα.
Μάθετε Περισσότερα
18321

16 Ιουλίου 2020

Όλη η ενέργεια της ZeniΘ στο κινητό σου με τη νέα ψηφιακή εφαρμογή Zeniapp

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, εμπλουτίζει την πλατφόρμα «έξυπνων» ηλεκτρονικών υπηρεσιών της και παρουσιάζει τη νέα ψηφιακή εφαρμογή Zeniapp.

facebook linkedin twitter
Zeniapp

Απόλυτος έλεγχος της ενεργειακής κατανάλωσης με το κορυφαίο εργαλείο της ZeniΘ

             

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, εμπλουτίζει την πλατφόρμα «έξυπνων» ηλεκτρονικών υπηρεσιών της και παρουσιάζει τη νέα ψηφιακή εφαρμογή Zeniapp. Η εφαρμογή Zeniapp έρχεται για να αποτελέσει το κορυφαίο εργαλείο ελέγχου και διαχείρισης της ενέργειας για όλους τους πελάτες της ZeniΘ σε φυσικό αέριο και ρεύμα, καθώς η κατανάλωση ενέργειας, το ενεργειακό κόστος, οι συναλλαγές και οι λογαριασμοί σου είναι πλέον άμεσα και εύκολα προσβάσιμα μέσα από μία μόνο εφαρμογή στο smartphone. Οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή Zeniapp από το Google Play για συσκευές Android και από το Αpp Store για συσκευές iOS.

Με τη νέα εφαρμογή Zeniapp, οι πελάτες της ZeniΘ αποκτούν τον πλήρη έλεγχο και διαχείριση της παροχής τους σε φυσικό αέριο ή/ και ρεύμα, καθώς πλέον μπορούν να ελέγχουν την κατανάλωση τους και το ενεργειακό τους κόστος μέσω κατανοητών διαγραμμάτων, ανά μήνα, έτος ή περίοδο τιμολόγησης καθώς και να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά, μέσα από την συσκευή τους.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής Zeniapp έχουν πρόσβαση σε ένα πλήρες αρχείο όλων των λογαριασμών τους με λεπτομερή καταγραφή των επιμέρους χρεώσεων. Παράλληλα, οι συναλλαγές για τις πληρωμές των λογαριασμών εμφανίζονται σε χρονολογική σειρά, ενώ η εξόφληση ενός λογαριασμού μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση. Ακόμη, καταχωρώντας τα στοιχεία του μετρητή, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν μόνο εκκαθαριστικούς λογαριασμούς φυσικού αερίου ή ρεύματος βάσει της πραγματικής κατανάλωσής τους. Για τους κατόχους νυχτερινού τιμολογίου ρεύματος, η Zeniapp προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης της ενεργειακής κατανάλωσης για την ημέρα και τη νύχτα στο διάστημα του τρέχοντος λογαριασμού.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά:
«Η νέα ψηφιακή εφαρμογή 
Zeniapp κάνει την καθημερινότητα των πελατών μας πιο ξέγνοιαστη, αφού τους δίνει τον έλεγχο και την πλήρη εικόνα της κατανάλωσής τους μέσα από το smartphone τους. Η εφαρμογή Zeniapp αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση της εμπιστοσύνης των πελατών μας και μια ακόμη απόδειξη για το ότι κρατάμε τις υποσχέσεις μας για συνεχή αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας. Στη ZeniΘ, παραμένουμε δίπλα στους πελάτες μας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους και αξιοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για να βελτιώνουμε διαρκώς την ενεργειακή εμπειρία τους στη νέα ψηφιακή εποχή».

Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ επιβραβεύει διαρκώς την εμπιστοσύνη των πελατών της με νέα, καινοτόμα προϊόντα και κορυφαία προνόμια, ενώ παραμένει στη διάθεσή τους μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών myZeniΘLive Chat και Click2Call, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321, καθώς και μέσα από τα 9 φυσικά καταστήματα του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedinInstagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada

 

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 9 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Linkedin, Instagram  και  Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές

                                                                                            

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ:

Αναστασία Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ, Τηλ. 6971695473

Εmail: a.skarlatou@zenith.gr

 

Αλίκη Θεράπου, Ogilvy PR & Influence, Τηλ. 210 6660403

Email: aliki.therapou@ogilvy.com

message
close message Φόρμα Επικ/νίας chat Live Chat call Click 2 Call