372X372 Banner 1 ON LINE Πληρωμή Λογαριασμού
For The Home Block1 Καινοτόμα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος & φυσικού αερίου που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του σπιτιού σας! Μάθετε περισσότερα
Μία σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες και δωρεάν παροχές για να εξυπηρετήσουμε την κάθε σας ανάγκη! Μάθετε περισσότερα
Block2 Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε; Μάθετε περισσότερα
S4 Βρείτε εδώ αποκλειστικές προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και μοναδικά προνόμια και ευκαιρίες, για να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες.

Ενέργεια που σας δίνει περισσότερα, για να ζείτε ομορφότερα.
Μάθετε Περισσότερα
18321
Corporate Responsibility

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη από τη ZeniΘ

Μια από τις θεμελιώδεις αξίες της ZeniΘ αποτελεί η συνεισφορά στην πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας, αφού καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη μακροπρόθεσμη και βιώσιμη επιχειρηματική δράση μιας εταιρίας. Σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής της διαδρομής από το 2000 μέχρι σήμερα, η ZeniΘ αποδεικνύει το διαχρονικό της ενδιαφέρον και την ευαισθησία της προς την κοινωνία . Η ZeniΘ, αναγνωρίζει έμπρακτα ότι οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη την κοινωνία όπως και η κοινωνία από τις επιχειρήσεις. Σε αυτή την ενότητα της ιστοσελίδας μας, περιλαμβάνεται πληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητές της ZeniΘ για την εταιρική κοινωνική ευθύνη.
CSR 2

Φυσικό Αέριο και Περιβάλλον

Το φυσικό αέριο είναι η καθαρότερη πηγή πρωτογενούς ενέργειας, μετά τις ανανεώσιμες μορφές. Τα μεγέθη των εκπεμπόμενων ρύπων είναι σαφώς μικρότερα σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα, ενώ η βελτίωση του βαθμού απόδοσης μειώνει τη συνολική κατανάλωση καυσίμου και συνεπώς περιορίζει την ατμοσφαιρική ρύπανση.

ZeniΘ και Ανακύκλωση

Η ZeniΘ συμμετέχει ενεργά σε πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος. Οι επιστήμονες τα τελευταία χρόνια, αναφέρονται συνεχώς στους κινδύνους και στις καταστροφικές συνέπειες που έχουν ορισμένες καθημερινές μας συνήθειες στο περιβάλλον.

Το προσωπικό της ZeniΘ, ιδιαιτέρα ευαισθητοποιημένο σε τέτοιους είδους θέματα, γνωρίζοντας πολύ καλά την αξία της ανακύκλωσης, συμμετέχει ενεργά σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΑΦΗΣ, εγκεκριμένος φορέας ανακύκλωσης φορητών ηλεκτρικών στηλών, κατά την χρονική περίοδο 2006 – 2010 η εταιρεία ανακύκλωσε 200 κιλά μπαταριών ενώ σύμφωνα με τον Δήμο Θεσσαλονίκης ανακυκλώνει 1.440 κιλά χαρτιού ετησίως.

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ  ΜΑΣ.

CSR 1

Αγορά

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας στην ελληνική ενεργειακή αγορά αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας στους πελάτες της, σ’ όλη την επικράτεια. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία σφράγισε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, λαμβάνοντας από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας 350 MW για διάρκεια 20 ετών. Η κίνηση αυτή θα της επιτρέψει στο επόμενο διάστημα να προσφέρει συνδυαστικά προϊόντα και υπηρεσίες ρεύματος αλλά και φυσικού αερίου, καλύπτοντας πλήρως τις ενεργειακές ανάγκες των καταναλωτών, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ZeniΘ παραμένοντας προσηλωμένη στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, βελτιώνει συνεχώς την εμπειρία του καταναλωτή τόσο στο φυσικό όσο και στο ψηφιακό περιβάλλον και συνεχίζει να επενδύει στις πλέον σύγχρονες υποδομές και καινοτόμο εξοπλισμό που απαντούν σε αυτήν την ανάγκη.

Csr4

Εργαζόμενοι

Η ZeniΘ φροντίζει για την παροχή  ιατροφαρμακευτικών προγραμμάτων του προσωπικού και των οικογενειών τους.

Παρέχει ευκαιρίες για εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού ενώ δίνει ίσες ευκαιρίες  για αμοιβή και εργασία.

CSR 3

Περιβάλλον

Ο Σεβασμός στο περιβάλλον αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της εταιρείας με δράσεις που σχετίζονται με:

  • Ειδική περιβαλλοντική πολιτική.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων.
  • Προώθηση πράσινης ενημέρωσης 
  • Διαχείριση ρεύματος
  • Διαχείριση και ανακύκλωση χαρτιού -τόνερ.
Csr5

Κοινωνία

Δράσεις που σχετίζονται με την προσφορά στην Κοινωνία 

  • Προσφορά στις τοπικές κοινωνίες – Δήμους – Κοινωνικά Παντοπωλεία
  • Συνδρομή στο έργο φορέων και Κοινωφελών Οργανώσεων  όπως  Το Χαμόγελο του Παιδιού, το  Παιδικό Χωριό Βορείου Ελλάδος,
  • Φάρος του Κόσμου, ΦΛΟΓΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN κ.α.
  • Εθελοντική δράση εργαζομένων.
message
close message Φόρμα Επικ/νίας chat Live Chat call Click 2 Call